Restaurant- og matfag

2024 - 2025
Velg

Utdanningsprogram RM

S
Opplæring i skole
B
Opplæring i bedrift
1. år2. år3. år4. årYrkesbetegnelse
Vg1
Vg2
Vg3
Vg3
YrkesbetegnelseBakerSvennebrev
YrkesbetegnelseKonditorSvennebrev
YrkesbetegnelseErnæringskokk Fagbrev
YrkesbetegnelseFerskvarehandlerFagbrev
YrkesbetegnelseKokkFagbrev
YrkesbetegnelseServitørFagbrev
YrkesbetegnelseFagarbeider, industriell matproduksjonFagbrev
YrkesbetegnelseKjøttskjærerSvennebrev
YrkesbetegnelsePølsemakerSvennebrev
YrkesbetegnelseFagarbeider, sjømatproduksjonFagbrev
YrkesbetegnelseSlakterSvennebrev

Programområde

        • YrkesbetegnelseBakerSvennebrev
        • YrkesbetegnelseKonditorSvennebrev
        • YrkesbetegnelseErnæringskokk Fagbrev
        • YrkesbetegnelseFerskvarehandlerFagbrev
        • YrkesbetegnelseKokkFagbrev
        • YrkesbetegnelseServitørFagbrev
        • YrkesbetegnelseFagarbeider, industriell matproduksjonFagbrev
        • YrkesbetegnelseKjøttskjærerSvennebrev
        • YrkesbetegnelsePølsemakerSvennebrev
        • YrkesbetegnelseFagarbeider, sjømatproduksjonFagbrev
        • YrkesbetegnelseSlakterSvennebrev