Restaurant- og matfag
Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp. Velg skoleår og trinn for å se hvilke tilbud som gjelder når.
2024 - 2025
Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp. Velg år for å også se kommende og utgående tilbud.
Velg
Utdanningsprogram RM
1. år | 2. år | 3. år | 4. år | Yrkesbetegnelse | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vg1 | Vg2 | Vg3 | Vg3 | ||||||
Bakerfaget (B) | YrkesbetegnelseBakerSvennebrev | ||||||||
YrkesbetegnelseKonditorSvennebrev | |||||||||
YrkesbetegnelseErnæringskokk Fagbrev | |||||||||
YrkesbetegnelseFerskvarehandlerFagbrev | |||||||||
Kokkfaget (B) | YrkesbetegnelseKokkFagbrev | ||||||||
YrkesbetegnelseServitørFagbrev | |||||||||
YrkesbetegnelseFagarbeider, industriell matproduksjonFagbrev | |||||||||
YrkesbetegnelseKjøttskjærerSvennebrev | |||||||||
YrkesbetegnelsePølsemakerSvennebrev | |||||||||
YrkesbetegnelseFagarbeider, sjømatproduksjonFagbrev | |||||||||
Slakterfaget (B) | YrkesbetegnelseSlakterSvennebrev |
Programområde
1. år