Tverrfaglig eksamen baker og konditor (BAK2003)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For elever | For privatister |
---|---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Praktisk | Praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Tverrfaglig praktisk | Skriftlig og tverrfaglig praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Vår 2022 |
---|---|
Eksamen blir utarbeidet | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Fagets navn på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Baker and Confectioner |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen bakar og konditor |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen baker og konditor |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen láibu ja herskogáhkkejeaddji |