Tverrfaglig eksamen kokk- og servitørfag (KOS2003)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For privatister | For elever |
---|---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Praktisk | Praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Skriftlig og tverrfaglig praktisk | Tverrfaglig praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Vår 2022 |
---|---|
Eksamen blir utarbeidet | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Fagets navn på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Cookery and Table Waiting |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen kokk- og servitørfag |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen kokk- og servitørfag |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen goahkka- ja dárjufágat |