Tverrfagleg eksamen kokk- og servitørfag (KOS2003)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For privatistar | For elevar |
---|---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Praktisk | Praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Skriftleg og tverrfagleg praktisk | Tverrfagleg praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Vår 2022 |
---|---|
Eksamen blir utarbeida | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Namnet til faget på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Cookery and Table Waiting |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen kokk- og servitørfag |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen kokk- og servitørfag |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen goahkka- ja dárjufágat |