Tverrfaglig eksamen, restaurant- og matfag, privatister (RMF1004)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For privatister |
---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Muntlig-praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Skriftlig og tverrfaglig muntlig-praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Vår 2007 |
---|---|
Siste eksamen | Vår 2018 |
Eksamen blir utarbeidet | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Fagets navn på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Restaurant and Food Processing, External Candidates |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen restauránta- ja biebmofágat, iehčalas oahppit |