Tverrfaglig eksamen, restaurant- og matfag, privatister (RMF1005)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For privatister |
---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Skriftlig og tverrfaglig praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Høst 2018 |
---|---|
Siste eksamen | Høst 2021 |
Eksamen blir utarbeidet | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Fagets navn på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Restaurant and Food Processing, External Candidates |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen restauránta- ja biebmofágat, iehčalas oahppit |