Tverrfagleg eksamen, restaurant- og matfag, privatister (RMF1008)
Eksamen og vurdering
Vurderingsform | For privatistar |
---|---|
Fagkoden har standpunkt | Nei |
Trekkordning for eksamen | Obligatorisk |
Eksamensform for fagkoden | Praktisk |
Vurderingsuttrykk | Tall |
Eksamensordning for faget på trinnet | Skriftleg og tverrfagleg praktisk |
Administrativt
Første eksamen | Vår 2021 |
---|---|
Eksamen blir utarbeida | Lokal |
Eksamen blir sensurert | Lokal |
Namnet til faget på ulike språk
Engelsk | Interdisciplinary Examination for Restaurant and Food Processing, External Candidates |
---|---|
Nynorsk | Tverrfagleg eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Bokmål | Tverrfaglig eksamen, restaurant- og matfag, privatister |
Nordsamisk | Fágaidrasttideaddji eksámen restauránta- ja biebmofágat, iehčalas oahppit |