Vg2 kokk- og servitørfag (KOS02‑01)
Vurderingsordning
Standpunktvurdering
Råvare, produksjon, salg og service: Eleven skal ha én standpunktkarakter.
Bransje og arbeidsliv: Eleven skal ha én standpunktkarakter.
Eksamen for elever
Råvare, produksjon, salg og service og bransje og arbeidsliv: Eleven skal opp til én tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Eksamen skal ha forberedelsesdel.
Eksamen for privatister
Råvare, produksjon, salg og service: Privatisten skal opp til én skriftlig eksamen i programfaget. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.
Bransje og arbeidsliv: Privatisten skal opp til én skriftlig eksamen i programfaget. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.
Råvare, produksjon, salg og service og bransje og arbeidsliv: Privatisten skal opp til én tverrfaglig praktisk eksamen i disse felles programfagene. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.