Vg1 restaurant- og matfag (RMF01‑03)
Vurderingsordning
Standpunktvurdering
Råvare, produksjon og kvalitet: Eleven skal ha én standpunktkarakter.
Bransje og arbeidsliv: Eleven skal ha én standpunktkarakter.
Eksamen for elever
Råvare, produksjon og kvalitet: Eleven skal ikke opp til eksamen.
Bransje og arbeidsliv: Eleven skal ikke opp til eksamen.
Eksamen for privatister
Råvare, produksjon og kvalitet: Privatisten skal opp til én skriftlig eksamen i programfaget. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.
Bransje og arbeidsliv: Privatisten skal opp til én skriftlig eksamen i programfaget. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.
Råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv: Privatisten skal opp til én tverrfaglig praktisk eksamen i disse felles programfagene. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsesdel ved lokalt gitt eksamen.