Programområde for kokk- og servitørfag - Læreplan i felles programfag Vg2 (RFG2-01)
Utgått
Vurdering
Vg2 Kokk- og servitørfag
Bestemmelser for sluttvurdering:
Standpunktvurdering
Programfag | Ordning |
Råvarer og produksjon Kosthold, ernæring og helse Servering, bransje og miljø | Eleven skal ha en standpunktkarakter i hvert av programfagene. |
Eksamen for elever
Programfag | Ordning |
Råvarer og produksjon Kosthold, ernæring og helse Servering, bransje og miljø | Eleven skal opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. |
Eksamen for privatister
Programfag | Ordning |
Råvarer og produksjon Kosthold, ernæring og helse Servering, bransje og miljø | Privatisten skal opp til en tverrfaglig skriftlig eksamen i hvert av programfagene. I tillegg skal privatisten opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår. Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. |
De generelle bestemmelsene om vurdering er fastsatt i forskrift til opplæringsloven.
10 av 10